Home Revista emeserias Cum sa aranjezi mobila intr-un living mic?

Warning: Creating default object from empty value in /home/meserias/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 511
Vineri, 22 Iunie 2012 12:07

Cum sa aranjezi mobila intr-un living mic?

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Cum aranjam mobila intr-o sufragerie mica? Cum aranjam mobila intr-o sufragerie mica?

Cei mai multi dintre noi locuim in apartamente construite pe vremea comunismului ce dipun de un living mic. Totusi din pricina ca pentru cei mai multi dintre noi sufrageria/living-ul este considerat a fi locul central din casa in care socializam cu membrii familiei ori cu prietenii suntem acum în cautarea de modalitati eficiente de a aranjarea mobilei intr-un living mic.

Cum aranjam mobila intr-o sufragerie mica?

Primul pas si cel mai important de aranjarea mobilei intr-un living mic este sa determini piesele de mobilier care sunt esentiale pentru sufrageria ta. Pentru majoritatea, elementele esentiale sunt piese de mobilier pentru asezat, o masa si centru de divertisment. Alte elemente suplimentare pe care le poti lua în considerare sa le introduci în functie de spatiul disponibil sunt canapele si scaune.

- Incepe procesul de aranjare cu cea mai mare piesa de mobilier. Fiecare camera are nevoie de un punct focal si, în cele mai multe cazuri, punctul focal este cea mai mare piesa de mobilier. Televizulul sau centru de divertisment este probabil cea mai lunga piesa de mobilier si, de asemenea, punctul focal. Asezati centru de divertisment pe un perete gol. Daca bugetul va permite investiti într-un televizor cu ecran plat. Aceasta va elibera o multime de spatiu în camera.

- Incearca diferite modalitaiti de aranjare a mobilierului de sedere în jurul centrului de divertisment. Asezati mobilierul de sedere cel mai lung, care, de obicei este canapeaua, pe care o asezati in locul opus punctului focal al camerei. Asa ca oamenii stand pe ea pot vedea din orice loc punctul focal al camerei.

Cum aranjam mobila intr-o sufragerie mica?

- In al treilea rând, asezati celelalte piese de mobilier, cum ar fi fotoliile si scaunele de ambele parti ale canapelei, astfel incat acestea in final vor fi asezate in mod perpendicular pe canapea. Daca centrul de divertisment este în uz se vor putea inclina fotoliile si scaunele fata de televizor sau in cazul altui centru de divertisment aceste vor putea fi arcutite in raport cu canapeaua.

Cum aranjam mobila intr-o sufragerie mica?

- In sfârsit, trebuie sa asezati masa. În cazul în care exista un spatiu mai larg în zona de mijloc al camerei între centru de divertisment si canapea atunci amplasati masa ca o masa de centru. Atunci cand amplasati masa in centru asigurati-va aceasta nu blocheaza fluxului de trafic. Daca spatiul nu va permite sa faceti acest lucru amplasati masa intr-un colt între doua piese de mobilier.


Informații adiționale

Citit 9216 ori

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

                                                                               Doriti sa construiti si sa renovati? Aveti solutia ideala:
 

Alte articole


Warning: Creating default object from empty value in /home/meserias/public_html/modules/mod_k2_content/helper.php on line 363

Warning: Creating default object from empty value in /home/meserias/public_html/modules/mod_k2_content/helper.php on line 363

Warning: Creating default object from empty value in /home/meserias/public_html/modules/mod_k2_content/helper.php on line 363

Articole pe categorii

Newsletter

Meseriasi recomandati

Amenajari interioare si exterioare Brasov
Nr. telefon : 0734611412
Numar ani vechime :
Vizualizari : 658
besoi vasile
Nr. telefon : 0742439835
Numar ani vechime : 16
Vizualizari : 656
SC COMAN SPATII VERZI SRL
Nr. telefon : 0747770681
:
Vizualizari : 391
SEO