Vezi meseriasi
SC BREMO SRL

Categorii: Amenajari interioare | Amenajari exterioare | Constructii

SC BREMO SRL

 ( 
0
din 0 voturi )

Barbat

DATE CONTACT :

ADRESA :

Telefon: 0726964324
Website: http://www.bremo.ro
Localitatea: Slatina

Descriere personala

Detalii experienta :

PAL (Placi Aglomerate de Lemn) este materialul nostru de baza pe care il utilizam in productia de mobilier. Marginile placilor se finiseaza cu CANT-uri ABS. Folosirea PAL-ului si-a dovedit eficienta in timp, fiind foarte practic, usor de mutat si intr-o gama variata de culori. Mobiliierul din PAL a atins acea rigurozitate in executie, incat piesele existente la aceasta ora pot concura cu succes cu traditionala mobila din lemn. Pentru aceasta, producatorul numarul 1 in lume, EGGER pune la dispozitie o gama de peste 100 de culori uni si imitatie lemn.

MDF INFOLIAT il utilizam la realizarea de fronturi (fete) de usi sau sertare. Datorita variatiei de culori si frezarilor disponibile, dinaceste fronturi se pot face nenumarate combinatii, pentru a da un aspect inovativ si unic mobilei.

MDF LACUIT il folosim la obtinerea diferitelor tipuri de frezari, clasice sau moderne si finisaje lucioase sau mate, decoruri lemn sau fantezie.

BLATURILE sunt din material compozit: granit sau cuartit. Se intretin foarte usor si sunt foarte igienice. Sunt prelucrate cu rosturi de imbinare aproape invizibile.

ACCESORIILE sunt de productie BLUM, HAFELE, SLIDER. Pot fi cu amortizare la inchidere, cu deschidere prin apasare sau alte modalitati pentru corpuri suspendate.

Producem mobilier la comanda pentru toate destinatiile: dormitoare, bucatarii, biblioteci, baruri, mobilier office, mobilier hotelier, mobilier comercial. Folosim materiale moderne: mdf, pal melaminat, sticla, aluminiu, canturi ABS, manere si feronerie de calitate.

Servicii : arhitect/ proiectant, amenajari gradini, tamplar

Cerinte angajare

Detalii juridice : Firma

Calificari si acreditari

Portofoliu lucrari in imagini

*Spune meseriasului tau ca l-ai gasit pe www.emeserias.ro                


Voteaza acum:  
0
Etichete: mobila la comanda Slatina,  mobilier la comanda Slatina,  mobila pentru dormitor Slatina,  mobila de bucatarie Slatina,  mobila pal slatina
RSS Feeds
                                                                               Doriti sa construiti si sa renovati? Aveti solutia ideala:
 

Meseriasi similari

Newsletter

AutentificareMeseriasi recomandati

kapiteh
Nr. telefon : 0359455555
Numar ani vechime : 19
Vizualizari : 559
Lazar Florin
Nr. telefon : 0722657358
Numar ani vechime : 6
Vizualizari : 462
NovaInstal Consulting
Nr. telefon : 0743305250
Numar ani vechime : 10
Vizualizari : 311
SEO