Vezi meseriasi
alex

Categorii: Amenajari interioare Iasi | Amenajari exterioare | Constructii | Instalatii

alex

 ( 
3
din 524 voturi )

Barbat, 38 ani, 15 ani vechime, Liceu/profesionala

DATE CONTACT :

ADRESA :

Telefon: 0742928497
Website: http://zugraviasi.blogspot.ro/
Cartier: zimbru
Localitatea: Iasi

Descriere personala

Numar ani experienta : 15

Detalii experienta : S-a stricat ceva in casa si nu stiti de unde sa incepeti? Aveti probleme cu instalatia sanitara? Cu o experienta in domeniul instalatiilor sanitare, electrice si amenajarilor de interioare, va stau la dispozitie pentru orice interventie necesara in casa dvs: - reparatii instalatii sanitare, montaj baterii, robineti - reparatii instalatii electrice, inlocuri prize elecrice, montari de lustre - instalari de masini de spalat, hote, aragazuri, chiuvete - desfundari canalizare - zugraveli de orice tip 0749365755.

Servicii : izolatii/ termosistem, zugraveli interioare, gresie/ faianta, amenajare parchet, constructii case, zidar, rigips/ gipscarton, scari interioare, design interior, instalator aer conditionat, instalator electrice, instalator sanitare, instalator termice, sobe/seminee, fose/ statii de epurare

Cerinte angajare

Preturi : rezonabile

Detalii preturi : S-a stricat ceva in casa si nu stiti de unde sa incepeti? Aveti probleme cu instalatia sanitara? Cu o experienta in domeniul instalatiilor sanitare, electrice si amenajarilor de interioare, va stau la dispozitie pentru orice interventie necesara in casa dvs: - reparatii instalatii sanitare, montaj baterii, robineti - reparatii instalatii electrice, inlocuri prize elecrice, montari de lustre - instalari de masini de spalat, hote, aragazuri, chiuvete - desfundari canalizare - zugraveli de orice tip 0749365755.

Permis conducere : Da

Masina proprie : Da

Detalii juridice : Persoana-fizica

Calificari si acreditari

Nivel educational : Liceu/profesionala

Calificari si acreditari : S-a stricat ceva in casa si nu stiti de unde sa incepeti? Aveti probleme cu instalatia sanitara? Cu o experienta in domeniul instalatiilor sanitare, electrice si amenajarilor de interioare, va stau la dispozitie pentru orice interventie necesara in casa dvs: - reparatii instalatii sanitare, montaj baterii, robineti - reparatii instalatii electrice, inlocuri prize elecrice, montari de lustre - instalari de masini de spalat, hote, aragazuri, chiuvete - desfundari canalizare - zugraveli de orice tip 0749365755.

Portofoliu lucrari in imagini

*Spune meseriasului tau ca l-ai gasit pe www.emeserias.ro                


Voteaza acum:  
0
Etichete: zugrav Iasi,  termosistem Iasi,  amenajari interioare Iasi,  instalator Iasi,  instalator sanitar Iasi,  
RSS Feeds
                                                                               Doriti sa construiti si sa renovati? Aveti solutia ideala:
 

Newsletter

AutentificareMeseriasi recomandati

SC TEHNO CASNIC SERVICE SRL
Nr. telefon : 0745548977
Numar ani vechime : 15
Vizualizari : 292
AAA GAURI DE HOTA 0749957149
Nr. telefon : 0749957149
Numar ani vechime :
Vizualizari : 559
Chirtes Viorel
Nr. telefon : 0747213205
Numar ani vechime : 15
Vizualizari : 427
SEO