Vezi meseriasi
Bica Paul

Categorii: Amenajari interioare | Amenajari exterioare | Constructii

Bica Paul

 ( 
10
din 3 voturi )

Barbat, 31 ani, 10 ani vechime, Facultate

DATE CONTACT :

ADRESA :

Telefon: 0758486924
Website: http://www.bcconstruction.ro
Localitatea: Bacau

Descriere personala

Numar ani experienta : 10

Detalii experienta :

Echipa noastra este formata din profesionisti calificati care au acumulat cunostinte si experienta de-a lungul anilor in domeniul poliuretanului si a rasinilor epoxidice atat in producere cat si in aplicarea lor.

Calitatea si satisfacerea clientului sunt fundamentale in politica B.C.C. SRL, care multumita experientei sale este in gradul sa mentina un raport direct si constant cu clientii sai, precisi si punctuali in serviciile oferite.

Confirmarea vine de la clientii nostrii care spun ca in noi au gasit un interlocutor pentru a imbunatatii munca lor.

Daca aveti exigente particulare pentru aplicarea produselor noastre,oferte de preturi sau pentru informatii in ceeace privesc caracteristicile materialelor sau chiar informatii generale nu ezitati sa ne contactati la adresele noastre de contact sau chiar telefonic.
CU STIMA SI RESPECT ECHIPA BUILDING CHEMICALS CONSTRUCTIONP.S.

imbinam modernismul,tehnologia,calitatea,promtitudinea....toate pentru o viata de ultima generatie

Servicii : izolatii/ termosistem, amenajare parchet, constructii case, amenajari gradini, design interior

Cerinte angajare

Preturi :

B.C.C. SRL pune la dispozitia clientilor sai o intreaga gama de servicii pt a satisface fiecare exigenta si o colaborare cat mai indelungata .

1-Transport direct in santier a materialelor comandate pt executanti;

2- Asistenta tehnica in santier;

3- Cursuri de specializare si informare;

4- Pentru clientii finali ,aplicatii de:

Spuma poliuretanica ideala pt izolatii termice cu calitati inovative si rapiditate de aplicare , executam izolari prin reteaua noastra de aplicatori specializati (vezi foto)

Hidroizolatii cu poliurea cu calitati structurale si rezistenta maxima dar si rapiditate de aplicare pana la 1000 m2 la zi, aplicari cu echipele noastre specializate ( vezi foto)

Pardoseli civile si artistice ideale pt locuinte, restaurante, magazine,birouri etc , care prin caracteristicile ei de rezistenta si usurinta de intretinere( fara rosturi ,) ofera si un aspect inovativ si un design deosebit unic si personalizat . Executam lucrari , cu echipe de noi specializate (vezi foto)

Pardoseli industriale cu rasini epoxidice si poliuretanice cu inalte prestati mecanice si rezistente la abraziuni si agenti chimici (vezi foto )

Pardoseli pt exterior drenante in piatra de marmura sparta in culori naturale ( vezi foto ), solutii pt trotuare, curti interioare , scari , pardoseli pt piscine,etc.

Permis conducere : Da

Masina proprie : Da

Detalii juridice : Firma

Calificari si acreditari

Nivel educational : Facultate

Calificari si acreditari :

Building Chemical Construction este o firma recent infintata pe piata romanesca si are ca domeniu de activitate comercializarea materialelor pentru izolari, si anume: a spumei poliuretanice,membranei elastomerice cu diferite caracteristici de rezistenta si a materialelor rasinoase.
Spuma poliuretanica este un material de ultima generatie,ideala pentru izolari termice,care imbina puternica izolatie,rezistenta la apa si proprietatile mecanice structurale.Izolarea cu spuma asigura un strat continuu,fara punte termica,economie energetica circa 30%,control de umiditate,recuperare de spatiu.Pe langa aceste caracteristici benefice pentru o locuinta calduroasa,modul simplu de aplicare si timpul redus pentru aceasta,satisface atat aplicatorii cat si clientii,timpul de utilizare fiind de la 10 minute la 3 ore.
Un alt material foarte eficient este membrana elastomerica(POLYUREA)folosita pentru impermeabilitatea,intarirea si etansarea structurii.Este un produs rezistent la umiditate,flexibil,rezistent la agenti chimici si abraziune,timp de intarire de doar cateva secunde chiar si la temperaturi negative.Principalele utilizari ale membranei elastomerice sunt:acoperiri parcari,balcoane,pardoseli industriale,echipament pentru celule frigorifice,rafinarii,conducte,instalatii de tratare a apei,poduri de otel,incapsulare de azbest,industria miniera.
Dupa ce am vorbit despre spuma poliuretanica si membrana elastomerica,putem vorbi si despre rasinile pentru interior si exterior.Este un material folosit pentru pardoseli,rezista la agenti atmosferici,chimici si la solicitarile mecanice,viteza de aplicare,isi pastreaza in timp proprietatile estetice.Pe langa aceste minunate caracteristici,rasinile pentru suprafete au si un rol artistic,care permite arhitectilor si designerilor sa creeze efecte vizuale spectaculoase,permite imaginilor fotografice sau a obiectelor sa fie incorporate in interiorul pardoselii,iar culorile si diferitele nuante aplicate,pot creea ambiente luminoase,confortabile si elegante.Este un material practic,care se poate ,,juca”" cu imaginatia dumneavoastra si cu care puteti imbina complexitatea utilizarilor cu simplitatea utilizarii acestuia.
Toate aceste produse au fost create pentru a satisface intr-un mod modern,toate exigentele tehnologiei,economiei,arhitectilor,designerilor si nu in ultimul rand ale clientilor.

Portofoliu lucrari in imagini

*Spune meseriasului tau ca l-ai gasit pe www.emeserias.ro                


Voteaza acum:  
0
Etichete: izolatii Bacau,  parchet Bacau,  constructor case Bacau,  amenajari gradini Bacau
RSS Feeds
                                                                               Doriti sa construiti si sa renovati? Aveti solutia ideala:
 

Newsletter

AutentificareMeseriasi recomandati

stoica ionel
Nr. telefon : 0724571471
Numar ani vechime : 22
Vizualizari : 1116
SC Start Construct & Forester Job SRL
Nr. telefon : 0740222248
Numar ani vechime : 8
Vizualizari : 682
Instalator Timisoara Olaru Bogdan
Nr. telefon : 0729483545
Numar ani vechime : 8
Vizualizari : 245
SEO